Security Management diensten

Het voorkomen van security incidenten en het juist borgen van de maatregelen is van groot belang om schade te voorkomen. IDProfs.com levert diensten welke belangrijk zijn voor uw ICT beveiliging. Wij inventariseren beveiligings- en continuïteitsrisico’s voor uw onderneming, adviseren over maatregelen, en kunnen deze voor u implementeren. Hierbij ontwerpen en toetsen wij processen en procedures voor uw informatiebeveiliging. Hieronder vindt u een overzicht van diensten waarmee wij u kunnen ondersteunen.

IT Continuïteits scan
Wilt u op hoofdlijnen vaststellen wat de belangrijkste informatie- en continuïteits-risico’s zijn voor uw organisatie? Laat ons een fixed price Quick Scan uitvoeren!

Identity & Access Management
Identity & Access Management -of Identity Management- heeft tot doel het beveiligingsniveau te verhogen, en tegelijkertijd de kosten van de toegangsverlening voor klanten, medewerkers of partners te verlagen. Wij kunnen een volledig IAM programma voor u inrichten, het beleid opstellen, de relevante processen ontwerpen, en pentesten en audits uitvoeren op bestaande IAM processen.

PKI
Heeft u een eigen PKI infrastructuur, dan weet u hoe belangrijk het beheer is. De certificate authority (CA) is hierin een zeer belangrijk component. Ook de uitgifte en vooral het managen van uitgegeven certificaten kan soms lastig zijn. Wilt u advies, wij kunnen uw PKI omgeving doorlichten, (her)inrichten en professionaliseren. En niet alleen op techniek maar vooral op de procedurele en functionele kant.

Detachering
Heeft u (tijdelijke) behoefte aan extra capaciteit voor uw lijn- en/of project inzet binnen uw organisatie? Onze security specialisten kunnen ingezet worden voor consultancy en op tactisch-  functioneel- en operationeel niveau.

Detachering Programma/Project Management
U wilt uw security programma door een ervaren programma manager met kennis en kunde laten inrichten of realiseren? Wilt u het bestaande programma team laten ondersteunen, of heeft u behoefte aan tijdelijke invulling van management capaciteit? Maak gebruik van onze kennis en ervaring met IT en security!

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op!