IDProfs.com wil bijdragen aan excellente bedrijfsvoeringen
met onderscheidend Identity & Access Management, beheer en meer

Met IDProfs.com willen de oprichters hun gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van Identity & Access Management ten dienste stellen aan organisaties die willen excelleren in hun bedrijfsvoering.

Ervaring en expertise
Binnen IDProfs.com is veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van Identity & Access Management. Onze business en technische consultants deden die op bij grote spelers in de IT-markt en bij gerenommeerde klanten in de branches Financial Services, Retail, Utilities en Telecom.

Strategische en tactische benadering
De reden voor hen om met IDProfs.com te starten, was dat zij in de markt veelal technisch georiƫnteerde Identity & Access Management-oplossingen tegenkwamen. Terwijl in hun ogen een strategische en tactische benadering meer en beter bijdraagt aan organisatiedoelstellingen.

Focus op technisch en functioneel beheer
Maar een juiste Identity & Access Management oplossing gaat verder dan alleen een strategische en tactische benadering. Daar hoort ook bij het technisch en functioneel beheer van de gekozen oplossing. Alleen zo kan de betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid ervan optimaal gewaarborgd worden.